Qui som

Acústic Barna som una empresa amb més de 20 anys d’experiència. Fem muntatges de so i llum per a tot tipus d’esdeveniments i espectacles: concerts, festivals, teatres, casaments, congressos i convencions. En resum, tot aquell acte que requereixi una sonorització, una il·luminació, uns equips i uns tècnics professionals. Oferim, a més, la possibilitat de lloguer de material.

MÉS DETALL DELS SERVEIS

Un equip humà de professionals

TREBALLEM
PER VOSALTRES I
AMB VOSALTRES

L’empresa neix quan el Xavi i el Ramon estudiaven Enginyeria de Telecomunicacions en especialitat de so i imatge i escolliren fer un postgrau en producció d’àudio. A partir d’aquí hem anat evolucionant i actualment som un equip humà totalment qualificat i amb perfils complementaris que permet oferir amb la màxima professionalitat tot allò que el client demana.

Som el Xavi, al capdavant de tots els muntatges; el Joan, també Enginyer de So, titulat a SAE i especialista en imatge; el Marcos, que amb la seva àmplia experiència i cursos realitzats fa també so, monitoratge i escenari; el Roger, titulat a Trade, és el màxim responsable de llums; l’acompanya el Josep, també com a tècnic de llums. També comptem amb col·laboradors com el Johanan, que domina so, llum i els sistemes informàtics i és l’especialista dels streamings.

Els millors equips

Contínuament renovem el nostre material i intentem tenir els millors i últims equips que hi ha al mercat. En so treballem amb taules digitals Midas (Pro 1 i Pro 2), microfonia Shure, Sennheiser, AKG, Audix, Newmann, DPA,… i altaveus i etapes D&B, sèrie Q, sèrie E, sèrie C i sèrie M en monitors. En llums treballem amb Chauvet professional, Avolites, LT, Prolight…